Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Mario Milošević na saslušanju u Tužilaštvu

Milošević je u VDT iz spuškog zatvora doveden uz jake mjere obezbjeđenja

Podgoričanin Mario Milošević (38), koji je osumnjičen da je umiješan u ubistvo Radomira Đuričkovića priveden je na saslušanje u Više državno tužilaštvo.

Mario Milošević

Milošević je u VDT iz spuškog zatvora doveden uz jake mjere obezbjeđenja.

Radomir Đuričković ubijen je 11. oktobru 2016. godine na Cetinju. Osim Miloševića za učestvovanje u ubistvu Đuričkovića sumnjiče se i Igor Mašanović i Vukota Vujačić.

Milošević (38) je 5. novembra ove godine izručen sa Kosova u Crnu Goru. On je uhapšen na Kosovu 18. jula 2018. godine po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Podgorica. Crna Gora ga je potraživala radi obezbjeđenja njegovog prisustva u krivičnom postupku koji se protiv njega vodi zbog više krivičnih djela i ubistva.

Mario Milošević se sumnjiči i da je dio kriminalne organizacije koja je ubila Miodraga Migija Kruščića 21. maja prošle godine, u bašti kafića Palata u podgoričkom naselju Stari Aerodrom i napad na novinarku Oliveru Lakić. Naime, njega su SDT i policija označili kao direktnog izvršioca ubistva Kruščića, a pripadnici te navodne kriminalne grupe su i Aleksandar Ljumović, Goran Rakočević, Filip Bešović, Dejan Vukašinović, Luka Bulatović, Mijailo Stojanović, Filip Knežević, Marinko Rajković i Sanja Božović.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve