Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Na Cetinju tri rođene sestre jutros rodile četiri bebe

Porođaji su protekli uredno. Porodilje i njihova djeca su dobro

U manje od sat i po vremena jutros su u cetinjskoj Bolnici tri rođene sestre, Olivera Mugoša Midžor, Jasna Rakočević i Jelena Vukčević, od kojih su dvije bliznakinje, rodile četvoro djece jer je jedna od blizankinja dobila blizance, saopšteno je iz Opšte bolnice Danilo I.

Foto: Privatna arhiva

“Porođaji su protekli uredno. Porodilje i njihova djeca su dobro”, kazao je dr Predrag Jovović, koji je opredvodio ginekološki tim.

Prema njegovim riječima, tim su sačinjavala tri ginekologa anesteziolog i pedijatar sa više medicinskih sestara babica pedijatrijskih sestara anestezičara i instrumentara.

Direktorka Opšte bolnica Danilo I dr Sonja Radojičić je istakla da ovim se nastavlja i tradicija iz njihove porodice da iako su stanovnice Podgorice porađaju u Cetinjskoj bolnici.

“Cetinjska Opšta bolnica i njeno Ginekološko akušersko odaljenje nastavilo je danas lijepu tradiciju prethodnih generacija njenih zaposlenih i dokazala da može svojim timskim radom i organizacijom da bude kvalitetan servis građanima Cetinja i Crne Gore”, poručili su iz ove zdravstvene ustanove.

IzvorCdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve