Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Ivanović pred Trento: Ključ uspjeha u Evrokupu su pobjede na svom parketu

U drugom kolu Evrokupa, prvak Crne Gore dočekaće italijansku ekipu u “Morači”

Pobjede pred svojim navijačima, ključ su uspjeha u Evrokupu, poručio je košarkaš Budućnosti Nikola Ivanović pred meč sa Trentom.

Ivanović, Foto: KK Budućnost

U drugom kolu Evrokupa, prvak Crne Gore dočekaće italijansku ekipu u “Morači”.

“Ključ u Evrokupu ove sezone su pobjede nad domaćem terenu. U Malagi smo odigrali meč sa dosta propusta sa naše strane, ali je to bila utakmica koja je u pojedinim njenim djelovima bila egal. Ekipa Trenta ima dosta stranaca koji najčešće igraju jedan na jedan, uz dosta igre iz tranzicije i sa puno preuzimanja. Treba nam velika energija od samog starta meča kako bi slavili na domaćem terenu”, rekao je Ivanović.

Pomoćnik u stručnom štabu Slobodana Subotića Petar Mijović istakao je da Trento godinama igra dobro na međunarodnoj sceni i prvenstvu Italije.

“Trento je atipična ekipa, ali igra jako dobru košarku i već duži niz godina je na visokom nivou i u Evrokupu i italijanskom šampionatu. Za nas je ovo vrlo bitna utakmica i pokušaćemo da ispravimo greške u defanzivnom dijelu iz Malage i prvog poluvremena meča sa Zadrom kao i da unaprijedimo igru jedan na jedan, branjenje “pika” i građenje koša kako bi naša igra bila na većem nivou”, istakao je Mijović.

I Trento je Evrokup otvorio neuspjehom i to u meču sa Galatasarajem na svom parketu.

Sjutrašnji meč u “Morači” počeće u 19.45.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve