Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Slobodan Subotić: Ciljevi Budućnosti su visoki

Pogled na roster jasno kaže da će Budućnost Voli na tržištu tražiti beka, krilo, krilnog centra i centra…

Novi trener Budućnosti Voli Slobodan Subotić juče drugi put sastao sa predsjednikom kluba Draganom Bokanom u Podgorici.

Foto: Rtvslo.si

“Sve je u redu. Napravili smo grubi plan priprema, igrača. Kroz desetak dana sam opet u Podgorici, a tada ćemo sve da definišemo”, rekao je 62-godišnji Novljanin za Dnevne novine prije leta za Sloveniju, gdje mu živi familija.

Nakon evroligaške sezone u koju je uloženo dosta, a nije se do bilo ništa i lutanja sa strancima koji nisu bili pojačanja, “plavi” se vraćaju oprobanom receptu domaći igrači plus par stranaca.

“Tako je, to će biti naš tim otprilike. Još nismo definisali tačno na kojim pozicijama nam trebaju pojačanja, ali otom potom”, poručio je Piksi, koji ne krije ambicije…

“Ciljevi su visoki. Jasno je da ne možemo da se borimo za sredinu tabele. Ali kad sklopimo roA ster, pričaćemo detaljnije o svemu”.

Nikola Ivanović, Nemanja Gordić, Igor Drobnjak, Petar Popović, Suad Sehović, Milić Starovlah, Aleksa Ilić, Danilo i Zoran Nikolić, povrijeđeni Filip Barović koji će se na terenu naći najmanje za pola godine to su igrači pod ugovorom.

“Vjerovatno će svi da ostanu”, indirektno je nagovijestio obrise tima za narednu sezonu 10. trener u Bokanovom osmogodišnjem mandatu.

Rođen je u Herceg Novom, ali je košarkaški i trenerski rastao u Grčkoj. Sada će prvi put raditi “kod kuće”…

“To je motiv više. Ali, ne samo zbog toga da se dokažem i potvrdim kući. Trener mora da se dokazuje iz godine u godinu. Ne postoji minuli rad i uspjesi u košarci. Toga nema”, poručio je Slobodan Subotić.

Pogled na roster jasno kaže da će Budućnost Voli na tržištu tražiti beka, krilo, krilnog centra i centra…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve