Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Građanska inicijativa 21. maj: Završnica predizborne kampanje pretvorila se u svojevrsnu političku i pravnu lakrdiju

U tom cilju, kako su naveli, sazvana je čak i karikaturalna sjednica Vijeća za nacionalnu bezbjednost

Završnica predizborne kampanje pretvorila se u svojevrsnu političku i pravnu lakrdiju. Nelegitimni premijer i njegov ministar unutrašnjih poslova nekoliko dana pred izbore dosjetili su se kako da potkopaju izborni rezultat PESa i kompromituju njenog lidera, saopšteno je iz Građanske inicijative 21. maj.

U tom cilju, kako su naveli, sazvana je čak i karikaturalna sjednica Vijeća za nacionalnu bezbjednost.

“Ostavljajući nadležnom tužilaštvu da procijeni o čemu se radi u ovoj politički motivisanoj aferi ne možemo a da ne primijetimo da je borba za vlast od Crne Gore napravila političku kaljugu”, navode u saopštenju.

iz GI 21. maj ističu da je Abazović, koji se ležerno u Londonu sreo sa krivično procesuiranim i odbjeglim crnogorskim tajkunom sada upire prstom u Spajića zbog njegovih navodnih susreta sa korejskim bjeguncem od pravde.

“Politički aspekt ove afere je očigledan i svi njeni pipci dopiru do vrha URE i Demokrata, ostataka DF-a i kobajagi neutralnog predsjednika Milatovića. Sve ovo što se dešava još jednom potvrđuje u kojoj mjeri su građani Crne Gore postali žrtve neodgovorne, marionetske i razarajuće političke većine”, zaključuju iz Građanske inicijative 21. maj.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve