Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Dijaspora iz Luksemburga o vladavini Đukanovića: Zlatni period Crne Gore

Zahvalili su se Đukanoviću za sve što je uradio za Crnu Goru. 

Ne možemo da ne primijetimo da je i Vaš odlazak sa mjesta predsjednika države imao sve dimenzije ljudskosti i pokazao najveći stepen demokratskog ophođenja i uvažavanja drugih, poručili su iz crnogorske dijaspore u Luksemburgu u obraćanju upućenom Milu Đukanoviću.

Period njegovog predsjedovanja nazvali su zlatnim periodom Crne Gore.

“Mi znamo da će period dok ste Vi bili na čelu države ostati zlatnim slovima upisan na istorijskoj pozornici Crne Gore, te da će, nadamo se, koristeći vaše iskustvo i vaš nasljednik nastaviti putem demokratije, uspješnog razvoja naše domovine na svim nivoima, te da će i novoj političkoj garnituri put evroatlantskih integracija biti prioritet i sveti cilj”, poručuje dijaspora u obraćanju Đukanoviću.

Nikad neće i ne smiju, kako kažu, zaboraviti, da je Đukanović sa saradnicima i te kako zaslužan što ratni plamen nije zahvatio Crnu Goru.

“Iako se u više navrata približavao granicama i bio na samom pragu naše domovine; svjesni smo, da bi u tom slučaju naša država postala krvavo poprište i da bi stradalo na hiljade nedužnih žitelja naše domovine. Evropa Vas je odavno prepoznala kao visprenog vođu i državnika te istinskog demokratu i širom vam otvarala vrata prema zajednici razvijenih demokratskih društava”, navode u obraćanju.

Zahvalili su se Đukanoviću za sve što je uradio za Crnu Goru.

“No, gospodine Đukanoviću, mi i dalje vjerujemo da će te se Vi i u svojstvu člana DPS-a i običnog građanina i dalje boriti, ne žaleći ni vrijeme ni energiju da nam svima u Crnoj Gori bude bolje, a to jeste san svakog istinskog patriote naše domovine.

U to ime, gospodine Đukanoviću, hvala vam na svemu što ste uradili do sada za Crnu Goru kao i za ono što će te tek učiniti na dobrobit cijele nam države i nas koji živimo i radimo daleko od svog rodnog doma ali ga, kao i cijelu Crnu Goru, nosimo u srcu i gajimo sa puno senzibiliteta i ljubavi”, zaključuju u obraćanju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miralem
20.05.2023-12:44 12:44

Hvala Dijasporo na ukazano povjerenje nama najdrazeg Gos Djukanovica koji nam je dao slobodu i Drzavu ! Nadamo se da ce Gos Milatovic nastaviti put a da ce bog kazniti sve i dabogda bijela dana ne vidjeli ko ga god nazove ka ovi Cetnicki Seseljevi psihicki poremecenici Demokrate -DIKTATOROM -to je uvreda cijelog svijeta -jedina zelja Milu je da si nam zdrav i ziv!!

ZAGA
20.05.2023-14:02 14:02

Sve Dijaspore na svetu, na dugo i siroko misle isto, kada je već došlo do toga da imamo drugog Predsednika,nadajmo se da će odrzati svoju reč i voditi Crnu Goru kao ne samo Evropsku Državu već i Svetsku!