Petak, 9 Decembra, 2022
Rubrika:

Tramp: Bajden je državni neprijatelj

Tramp je reagovao na Bajdenovu nedavnu izjavu da bivši predsjednik SAD i njegove pristalice predstavljaju ''ekstremizam koji ugrožava same temelje republike''

Bivši američki predsjednik Donald Tramp pred svojim pristalicama je nazvao svog nasljednika Džo Bajdena “državnim neprijateljem”, kritikujući i pretres svoje rezidencije u Palm Biču na Floridi.

„On (Bajden) je državni neprijatelj“, rekao je Tramp na predizbornom skupu u jednom gradiću u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji.

Tramp je reagovao na Bajdenovu nedavnu izjavu da bivši predsjednik SAD i njegove pristalice predstavljaju „ekstremizam koji ugrožava same temelje republike“.

Bivši predsjednik je ocijenio da je Bajdenov govor „pun mržnje i bijesa“ i da sadašnji predsjednik želi da ga prikaže kao „pretnju demokratiji“ i „neprijatelja države“.

„Državni neprijatelj je on, i grupa koja ga kontroliše“, dodao je Tramp pred izbore za Kongres koji obično treba da budu održani na polovini mandata predsjednika SAD, i zakazani su za 8. novembar.

Tramp se prvi put pojavio u javnosti posle racije federalne policije sprovedene u njegovoj rezidenciji u Floridi.

„Sramotna racija na moju kuću bila je parodija pravde“, ocijenio je on.

Federalni istražni biro (FBI) pretražio je Trampov dom jer sumnja da je bivši predsjednik nezakonito čuvao povjerljive dokumente iz svog mandata u Bijeloj kući (2017-2021).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
04.09.2022-20:21 20:21

A ti si andjeo sa crnim krilima Sotono…………………..