Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Zvanično: Napadač Lacija Hoakin Korea prešao u Inter

Kako je Lacio naveo, Inter će za pozajmicu morati da plati 5.000.000 eura i možda 1.000.000 u bonusima, spekuliše se lako ostvarivim. Pride će Inter na sebe preuzeti i sve pripadajuće poreze

Inter se prvo čekao, ali Lacio je potvrdio. Hoakin Korea je novi igrač branioca titule u Seriji A, pošto su se Nerazuri dogovorili sa Rimljanima o pozajmici sa obavezom otkupa.

Kako je Lacio naveo, Inter će za pozajmicu morati da plati 5.000.000 eura i možda 1.000.000 u bonusima, spekuliše se lako ostvarivim. Pride će Inter na sebe preuzeti i sve pripadajuće poreze.

Narednog ljeta milanski klub će biti obavezan da otkupi ugovor 27-godišnjeg Argentinca za 25.000.000 eura. I poreze opet. Tu sumu će Nerazuri plaćati u naredne tri sezone.

Korea je već u Milanu i trebalo bi da, poslije 30 golova na 117 utakmica za Lacio, bude na raspolaganju Simoneu Inzagiju već za sjutrašnji okršaj sa Veronom. Inzagija naravno dobro poznaje, tri godine su već sarađivali na Olimpijskom stadionu.

Sad da vidimo kako će reagovati predsjednik Lacija Klaudio Lotito, obično je škrt na novcu, a Mauricio Sari se sigurno nada nekom pojačanju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve