Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Zlatičani ponovo u baražu: Kom cilja pobjedu bez primljenog gola

U taboru prvoligaša sa Zlatice svjesni su da su baraž mečevi izuzetno zahtjevni, da često donesu i iznenađenje, pa sa dosta opreza ulaze u dvomeč sa drugoligašem iz Plava, koji je oduševio, posebno nakon nastavka sezone koja je bila prekinuta zbog pandemije korona virusa

Kom je opet u baražu. Prije dvije godine ispao je iz elite od Lovćena, prošlog ljeta neočekivano je kao drugoligaš eliminisao upravo Lovćen, a sada će status prvoligaša braniti opet u baražu i to protiv Jezera.

Ljuljanović, Foto: Ofktitograd.me

U taboru prvoligaša sa Zlatice svjesni su da su baraž mečevi izuzetno zahtjevni, da često donesu i iznenađenje, pa sa dosta opreza ulaze u dvomeč sa drugoligašem iz Plava, koji je oduševio, posebno nakon nastavka sezone koja je bila prekinuta zbog pandemije korona virusa.

“Očekuje nas zahtjevna utakmica, ali svakako da smo favoriti. Međutim, to ne znači ništa, svjesni smo da neće biti lako, tako da smo vrlo oprezni”, kazao je Damir Ljuljanović, golman Koma.

Kom je na posljednjih devet mečeva poražen samo od Budućnosti, Petrovca i Iskre.

Savladao je Titograd i Grbalj, pokazao ,,zube u mečevima protiv Sutjeske, Podgorice i Zete, čime je jasno da je u posljednje vrijeme u usponu forme.

“Pobjedom protiv Grblja definitivno smo potvrdili mjesto u baražu. Sada ćemo biti maksimalno mitivisani”, kazao je Ljuljanović, koji ističe važnost prvog meča.

“Potrebno je da taj prvi meč riješimo u svoju korist. Priželjkujemo pobjedu bez primljenog gola, gdje bi lakše i rasterećenije dočekali revanš.”

U Komu su svjesni da Jezero nije za potcjenjivanje, bez obzira što dolazi iz Druge lige.

“Jako disciplinovana ekipa, sa par odličnih pojedinaca. Baš zato neće biti lako, ali naravno cilj je jasan, potvrditi mjesto u eliti, gdje i pripadamo”, naglasio je Ljuljanović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve