Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vukčević: Čestitke igračima, vjerovali su do kraja

Titograd je vodio 2:1, da bi Nikola Zvrko u 93. minutu uzeo bod za Petrovac

Nenad Vukčević, trener Petrovca, bio je zadovoljan nakon meča na Starom aerodromu, u kojem je njegov tim srećno došao do boda.

Vukčević, Foto: Pobjeda.me

Titograd je vodio 2:1, da bi Nikola Zvrko u 93. minutu uzeo bod za Petrovac.

“Čestitke mojim igračima na zalaganju, na volji i vjeri u pozitivan rezultat do kraja. Mislim da smo imali dobro otvaranje utakmice, poveli, imali već u prvom poluvremenu nekoliko zrelih prilika, da bi u jednoj izjednačenoj igri Titograd preokrenuo. Isključenje Mrvaljevića koji nam je pravio dosta problema uticalo je da preuzmemo inicijativu, stvarali šanse, a onda iz jedne koja je najmanje mirisala na gol dođemo do boda, tako da maksimalno zadovoljni odlazimo sa ovog gostovanja”, kazao je Vukčević.

Sa druge strane Petar Vukčević, ofanzivac Titograda bio je iskren.

“Bili smo pod pritiskom da osvojimo prve bodove u sezoni. Na vrijeme smo preokrenuli, ali nas je isključenje Mrvaljevića poremetilo, ostali smo sa igračem manje što nas je dodatno izmorilo. Na samom kraju nevjerovatan gol, ali to je fudbal. Idemo sada protiv Budućnosti, iako šampion nije za vađenje, da pokažemo napredak u igri”, naglasio je sjajni prvotimac Titograda.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve