Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Vujović: Dali smo sve od sebe

Lavovi su sinoć u Lundu izgubili od aktuelnog viceprvaka planete sa 29:26, što je drugi poraz naše selekcije u kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Rukometaš Crne Gore Branko Vujović zadovoljan je nastupom reprezentacije na gostovanju Švedskoj, posebno imajući u vidu da se ekipa kompletirala na dan utakmice.

”Lavovi” su sinoć u Lundu izgubili od aktuelnog viceprvaka planete sa 29:26, što je drugi poraz naše selekcije u kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

– Odigrali smo veoma dobro, igrali smo protiv vicešampiona svijeta, tako da uopšte nije lako, jer smo praktično imali ‘pola treninga’ da se pripremimo. Dali smo sve od sebe, pokušali smo da ih iznenadimo. Imali smo previše isključenja, to je možda bila i jedina razlika između dva tima koja nas je spriječila da dođemo do pobjede, rekao je Vujović.

Crna Gora je sve vrijeme držala priključak i prijetila iznenađenjem…

– Ovakvo izdanje bi potpisali prije meča, naravno ne i poraz. Borba je bila od prvog do posljednjeg sekunda, poraz od tri gola pokazuje da su detalji odlučili pobjednika. Nikome nije lako igrati protiv Švedske, pa ni velesilama kao što je Francuska. Pokazali smo po ko zna koji put da možemo i protiv najboljih, zaključio je Vujović, koji je bio najekasniji u našem timu sa šest golova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve