Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučić poslao lažne Grobare da uništavaju stadion Partizana

Navijači Partizana su danas pred utakmicu protiv Radnika iz Surdulice još jednom protestovali tražeći ostavke kompletnog IO, što su iskoristili Vučićevi Gorbari i upali na stadion da bi uništili ložu.

Navijači Partizana već neko vrijeme protestvuju protiv podaničke uprave kluba, koja se stavila u službu SNS i dominacije Crvene zvezde koja već šest sezona neograničeno ispumpava finansijska sredstva iz države i Fudbalskog saveza Srbije.

Navijači Partizana su danas pred utakmicu protiv Radnika iz Surdulice još jednom protestovali tražeći ostavke kompletnog IO, što su iskoristili Vučićevi “Gorbari” i upali na stadion da bi uništili ložu.

Predsjednik kluba, Milorad Vučelić, je već podnio ostavku kao odgovor na pritisak i nezadovoljstvo navijača. Sada Nakon toga meta protestnih zahtjeva navijača Partizana postali su generalni sekretar Miloš Vazura, kao i svi članovi Izvršnog odbora, koje je u klub instalirao preko partijskih veza Aleksandar Vučić.

Predsjednik svega i svačega u Srbiji je preko svojih kriminalnih veza i direktnih kontakata sa beogradskim podzemljem, prije deceniju razbio jedinstvo Partizanovog Juga i tamo instalirao Velju Nevolju (Veljko Belivuk), koji je do tada bio navijač Rada, a preko noći za potrebe SNS postao Grobar na specijalnom zadatku u Humskoj.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sasa
19.09.2023-11:32 11:32

Preteraste ga sa lažima,,,ja sam navijač Partizana, ali preteraste sa Vučićem i lažima,,vazura je kriminalac i kraj .

Musa
19.09.2023-17:35 17:35

Kako samo tvoj komentar objavljen?

Montero
20.09.2023-06:52 06:52

Svako je danas novinar istine…