Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučević podbacio, kraj za Orlando, Lilard brojao do 50 za polufinale Zapada! (VIDEO)

Kraj NBA sezone za Vučevića i Orlando

Košarkaši Orlando Medžika poraženi su od Toronta 115:96 u petoj utakmici prve runde plej-ofa i ukupnim rezultatom 4-1 ostali bez plasmana u polufinale Istočne konferencije NBA lige.

Foto: Tsn.ca

Loše veče u redovima Magičnih imao je crnogorski as Nikola Vučević koji je meč završio sa sedam poena, uz sedam skokova i asistenciju za 17 minuta.

U pobjedničkom timu najbolji je bio Kavaj Lenard sa 27 poena, a Paskal Siakam je dodao 24 poena.

Raptorsi će u polufinalu konferencije igrati sa Fildelfijom koja je bila bolja od Bruklina sa takođe ukupnih 4:1.

Portland je u sjajnom meču nadigrao Oklahomu 118:115 i tako sa ukupnim rezultatom 4:1 izborio polufinale Zapadne konferencije.

Junak pobjede bio je Demijan Lilard koji je pogodio trojku na 0.4 sekunde prje kraja upisavši se u istoriju franšize jer je postigao čak 50 poena. Uz Lilarda Harkles i Mekolum su dodali po 17, a Enes Kanter 13 poena.

Kod poražene ekipe Rasel Vestbruk je zabilježio deseti tripl-dabl u karijeri u doigravanju (29 poena, 11/31 iz igre, 11 skokova, 14 asistencija) i na četvrtom mjestu vječne liste izjednačio se sa Lerijem Birdom i Ražonom Rondom.

Denver Nagetsi savladali su ubjedljivo San Antonio 108:90 i sada vode u seriji sa 3:2, pa će im biti dovoljan jedan trijumf za plasman u polufinale Zapada.

Do pobjede ih je predvodio Džamal Marej sa 23 poena, Vil Barton je dodao 17, a Nikola Jokić 16 poena.

U poraženom timu istakao se Džoel Embid sa 23 poena, dok je Ben Simons dodao 13.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve