Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

VPSCG: Stručni savjet daje mišljenje o radu selektora Gojkovića

Nakon Stručnog savjeta u narednim danima zasijedaće i Upravni odbor VPSCG, koji će razmatrati mišljenje ovog tijela i koji će donijeti konačnu odluku o sudbini selektora vaterpolista Crne Gore

Svjetsko prvenstvo u Kvangdžuu i razočaravajuće deseto mjesto “ajkula” već su prošlost, a danas će Stručni savjet Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore dati mišljenje o radu selektora Vladimira Gojkovića na dnevnom redu će se razmatrati i izvještaji svih ostalih selekcija.

Foto: Wpolo.me

Nakon Stručnog savjeta u narednim danima zasijedaće i Upravni odbor VPSCG, koji će razmatrati mišljenje ovog tijela i koji će donijeti konačnu odluku o sudbini selektora vaterpolista Crne Gore.

Kada je u pitanju Stručni savjet, kako saznaju Dnevne novine, podijeljena su mišljenja da li Gojković treba i dalje da vodi “ajkule”, ali trebalo bi da nekada maestralni vaterpolista dobije podršku i Stručnog savjeta, a što je, ipak, važnije i kasnije Upravnog odbora.

Vladimir Gojković je selektor Crne Gore od jeseni 2015. Na svom prvom takmičenju (EP 2016. u Beogradu) osvojio je srebrnu medalju, da bi pola godine kasnije bio četvrtpolasirani na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Nakon toga krenuo je sa podmlađivanjem selekcije, pa su rezultati na dva najjača takmičenja očekivano i izostali peto mjesto na Svjetskom prvenstvu 2017. u Budimpešti, šesto na Evropskom u Barseloni 2018. i deseto ovog ljeta na Munidjalu u Kvangdžuu. Tokom ljeta 2018. Crna Gora je sa njim na čelu osvojila Svjetsku ligu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve