Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vilander nahvalio Cicipasa: Biće sjajan igrač za velike mečeve

Nakon što je u tri seta preslišao mladog Italijana, grčki teniser dobio je pohvale od sedmostrukog Gren slem šampiona Matsa Vilandera

Stefanos Cicipas je protiv Janika Sinera odigrao najkvalitetniji meč na Australijan openu i treći put u karijeri prošao u polufinale u Melburnu.

Nakon što je u tri seta preslišao mladog Italijana, grčki teniser dobio je pohvale od sedmostrukog Gren slem šampiona Matsa Vilandera.

– Mislio sam da će meč biti tijesan, da će Siner zaista imati dobru šansu, a u stvari nije imao nikakvu. Cicipas je odigrao nevjerovatno. Pokazao je da će biti sjajan igrač za ‘velike mečeve’, da će uvijek u tim momentima odigrati na vrhunskom nivou. Baš kao i Rafa Nadal. Bilo je mečeva u kojima Nadal nije igrao dobro, ali u ”velikim duelima” skoro uvijek jeste. Mislim za Cicipasa isto. Na sve četiri podloge, naći će način da preokrene stvari, rekao je ugledni teniski analitičar i legenda bijelog sporta.

Cicipas će se za finale boriti protiv Danila Medvedeva koji je nakon pet setova drame savladao mladog Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve