Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Veliki potez kluba iz Bara: Dragan Gačević novi kondicioni trener Mornara

Gačević je rođen 1981. godine u Podgorici, diplomirao je Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nikšiću. Na poziv Dejana Radonjića došao je u Crvenu zvezdu 2013. godine, poslije pet godina rada u Budućnosti. Sa Radonjićem je nastavio saradnju i u stručnom štabu Bajerna iz Minhena tako da iza sebe ima pet uzastopnih evroligaških sezona

Za fizičku spremu košarkaša Mornara u narednom periodu biće zadužen Dragan Gačević, jedan od najboljih kondicionih trenera u regionu.

Gačević, Foto: KK Mornar

Gačević je rođen 1981. godine u Podgorici, diplomirao je Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nikšiću. Na poziv Dejana Radonjića došao je u Crvenu zvezdu 2013. godine, poslije pet godina rada u Budućnosti. Sa Radonjićem je nastavio saradnju i u stručnom štabu Bajerna iz Minhena tako da iza sebe ima pet uzastopnih evroligaških sezona.

Košarkaška javnost pamti ga kao najzaslužnijeg za fantastičnu fizičku pripremljenost košarkaša Zvezde u sezoni 2016/17 u kojoj je beogradski sastav odigrao nevjerovatnih 84 utakmica, osvojio tri trofeja i važio za najspremniji tim Evrolige.

Gačević je godinama trenirao individualno i najboljeg crnogorskog košarkaša svih vremena Nikolu Vučevića koji je više puta istakao da je 39-godišnji stručnjak iz Podgorice jedan od najboljih u svojoj branši na ovim prostorima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve