Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

VELIKI PEH Katarina Džaferović pokidala prednje ukrštene ligamente

Katarina je u ovoj sezoni trebala na poziciji desnog beka sa Ruskinjom Valerijom Maslovom da vodi crnogorski tim kroz Ligu šampiona, a bila je u ozbiljnoj konkurenciji za Svjetsko prvenstvo koje u decembru počinje u Španiji. Međutim, sada je čeka malo duža pauza

Kakav peh – super talentovana rukometašica Budućnosti Katarina Džaferović pokidala je prednje ukrštene ligamente. Juče na treningu kod doskoka, kako nam je kazala, osjetila je da joj je koljeno ,,prošetalo”. Slijedi kratko mirovanje, zatim operacija i pauza od šest mjeseci.

– Čim se to desilo uradili smo magnetnu, poslali doktorima sve što je trebalo i obojica su vidjela isto. Prednji ukršteni ligamenti su pokidani. Sačekaću još malo otok da prođe do operacije – kazala je Džaferović.

Katarina je u ovoj sezoni trebala na poziciji desnog beka sa Ruskinjom Valerijom Maslovom da vodi crnogorski tim kroz Ligu šampiona, a bila je u ozbiljnoj konkurenciji za Svjetsko prvenstvo koje u decembru počinje u Španiji. Međutim, sada je čeka malo duža pauza.

– Najvjerovatnije ću pauzirati šest mjeseci. Moram biti strpljiva i jaka u oporavku nakon operacije.

Budućnost je od ove sezone krenula u novu priču, sa podmlađenim kadrom i igračicama koje tek treba da se dokažu na velikoj sceni. U međuvremenu klub je napustila Itana Grbić, ali je stigla Matea Pletikosić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve