Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vatreni uvod u NBA sezonu: Prekinut meč predsezone, navijači evakuisani

Navijači na tribinama, koje su bile djelimično popunjene, morali su da se evakuišu, baš kao i igrači, zbog čije bezbjednosti je označen kraj poslije 36 minuta. Dežurne vatrogasne ekipe došle su na lice mjesta, ali, srećom, nije bilo potrebe da intervenišu

Predsezonska utakmica aktuelnog šampiona NBA lige Milvokija i Memfisa prekinuta je prije početka posljednje četvrtine jer se oglasio alarm za požar.

Navijači na tribinama, koje su bile djelimično popunjene, morali su da se evakuišu, baš kao i igrači, zbog čije bezbjednosti je označen kraj poslije 36 minuta.

Dežurne vatrogasne ekipe došle su na lice mjesta, ali, srećom, nije bilo potrebe da intervenišu.

Duel je prekinut pri rezultatu 87:77 za ”grizlije”, a zbog duge pauze čelnici NBA lige su odlučili da neće biti nastavljena.

U tom trenutku ubedljivo najefikasniji bio je igrač Memfisa Dža Morant sa 27 poena, šest skokova i četiri asistencije, dok na drugoj strani nije bilo najboljeg igrača prošlosezonskog finala Janisa Adetokumba.

Sten van Gandi, legendarni trener i košarkaški analitičar, poručio je da je poslije svih sezona u NBA ligi i koledž košarci ovo doživio po prvi put.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve