Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Vaterpolo: Ivanovski sudi na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre

Naš sudija putovaće zajedno sa reprezentativcima 12. februara za Holandiju, a prvi meč ''ajkule'' igraju sa Turskom od 14:30h

Crnogorski sudija Stanko Ivanovski dijeliće pravdu na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre koji će se održati u Roterdamu od 14. do 21. februara.

– Srećan sam što sam dobio povjerenje FINA da budem sudija na jednom tako važnom turniru koji će po svemu sudeći biti veoma specifičan iz svima znanog razloga, a to je COVID-19. Nadam se da će naša ekspedicija biti zdrava u Roterdamu i da ćemo ostvariti cilj, a to je plasman na OI u Tokiju, kazao je Ivanovski.

Naš sudija putovaće zajedno sa reprezentativcima 12. februara za Holandiju, a prvi meč ”ajkule” igraju sa Turskom od 14:30h.

Narednog dana igraćemo sa Kanadom od 17:30h, dok je za 16. februar zakazan meč sa Brazilom u 13 sati. Derbi sa Grčkom je 17. februara u 16h, a za kraj takmičenja po grupama igraćemo narednog dana sa Gruzijom od 13 sati. U grupi B su Hrvatska, Njemačka, Rusija, Francuska, Holandija i Rumunija.

Najbolje četiri ekipe iz obje grupe plasiraće se u četvrtfinale, dok će tri najbolje reprezentacije sa turnira izboriti plasman na Olimpijske igre.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve