Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

“Varvari” tražili ostavke Džudovića i Drobnjaka

Po povratku u Crnu Goru fudbalere aktuelnog šampiona dočekali su navijači i na prvom treningu tražili ostavke trenera Miodraga Džudovića i direktora Anta Drobnjaka.

Budućnost je ispadanjem na Islandu u pretkvalifikacijama Lige šampiona produbila krizu crnogorskog klupskog fudbala do neslućenih “dubina”.

Po povratku u Crnu Goru fudbalere aktuelnog šampiona dočekali su navijači i na prvom treningu tražili ostavke trenera Miodraga Džudovića i direktora Anta Drobnjaka.

Budućnost je preksinoć u Rejkjaviku poražena od Brejdablika sa 5:0, a Islanđani su sav posao završili za svega 32 minuta igre kada su poveli sa 4:0.

Od tog trenutka islandski šampion kao da se smilovao nad sudbinom Budućnosti, spustio gas i u narednih sat vremena postigao samo još jedan pogodak, što nije umanjilo mučan utisak koji su ostavili izabranici Miodraga Džudovića.

Nakon teškog poraza od Brejdablika, Džudović je kazao da nije očekivao ubjedljiv poraz, te ocijenio da su timu prijeko potrebna pojačanja.

“Predstoji nam da konsolidujemo redove i da se što bolje pripremimo za start prvenstva koje dolazi prije Evrope. Objektivno, utakmica protiv Brejdablika nam je otvorila oči, potrebna su nam kvalitetna pojačanja na još nekim pozicijama. Nadam se da ćemo uspjeti da dovedemo neke igrače, a daljim radom treba prvo prvenstvo da otvorimo pobjedom, a onda da se pripremamo za dalje”, rekao je Džudović za klupski sajt.

Podsjetimo, predsjednik Budućnosti Veselin Mijač krajem maja saopštio je da napušta klub i da će biti na čelu Podgoričana još četiri mjeseca.

“Lokomotiva koja broji 120 zaposlenih i koja godišnje zahtijeva budžet između 2.200.000 i 2.500.000 eura će nastaviti da radi sigurno tokom naredna četiri mjeseca, jer ću kao predsjednik ispunjavati sve obaveze o finansijskom poslovanju”, saopštio je tada Mijač.

Budućnost u ovom trenutku ne liči na nikakvu lokomotivu, još manje na kompozicijul, već na vagone bez lokomotive i mašinovođe koje nekontrolisano klize u ponor bez dna.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve