Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Ultra Crna Gora uručila poklon Petru Kapisodi

''Navijači su naša najveća podrška i bogatstvo, zato na temeljima dosadašnjih uspjeha, zajedno gledamo ka budućnosti i novim uspjesima koji nas očekuju'', dodaju iz RSCG

U prostorijama Rukometnog organizovano je druženje sa predstavnicima navijačke grupe „Ultra Crna Gora“ koji su tom prilikom uručili i prigodan poklon predsjedniku Saveza Petru Kapisodi.

“Navijači i rukometne reprezentacije Crne Gore – neraskidiva veza o kojoj se priča u rukometnim krugovima širom Evrope!

Primjer su sportskog navijanja, podrška u Crnoj Gori i na svakom mjestu u Evropi, zato su i neizostavni u svakom uspjehu „lavova“ i „lavica“ koji na najbolji način predstavljaju državu na najvećim međunarodnim takmičenjima.

Nakon uspješnih nastupa „lavica“ na Svjetskom, odnosno „lavova“ na Evropskom prvenstvu, u prostorijama Saveza organizovano je druženje sa predstavnicima navijačke grupe „Ultra Crna Gora“ koji su tom prilikom uručili i prigodan poklon predsjedniku Saveza Petru Kapisodi”, saopšteno je iz RSCG.

Kapisoda je istakao da su navijači mnogo puta pobrali simpatije evropske rukometne javnosti, dajući nemjerljiv doprinos svim uspjesima reprezentativnih selekcija na međunarodnoj sceni.

„Savez, reprezentativke i reprezentativci, kao i stručni štabovi, zato im duguju neizmjernu zahvalnost“, kazao je Kapisoda.

U ime navijačke grupe „Ultra Crna Gora“ Nikola Stjepčević istakao je da im je čast što su u prilici da svoj dres uruče legendi crnogorskog rukometa – Petru Kapisodi.

foto: RSCG

„Petar nije samo predsjednik Saveza, nego i naš drug, prijatelj svih navijača koji iskreno podržaju crnogorske rukometašice i rukometaše. Navijači sa Savezom imaju odnos međusobnog poštovanja i uvažavanja, a rezultati su najbolje mjerilo i potvrda da smo na pravom putu, te da saradnju i u narednom periodu treba da razvijamo na isti način“, kazao je Stjepčević.

“Navijači su naša najveća podrška i bogatstvo, zato na temeljima dosadašnjih uspjeha, zajedno gledamo ka budućnosti i novim uspjesima koji nas očekuju”, dodaju iz RSCG.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve