Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Tri osobe u karantinu u Melburnu: Ugrožen start Formule 1 zbog koronavirusa

Dva člana ekipe Hasa i jedan član Meklarena pokazali su simptome koronavirusa i trenutno se nalaze u karantinu u Melburnu. Oni su tamo stavljeni iz predostrožnosti, pa ukoliko se pokaže da su zaraženi koronavirusom postoji šansa da šampionat Formule 1 bude otkazan ili odložen.

Koronavirus stvara probleme i u šampionatu Formule 1.

Foto: Formula1.com

Dva člana ekipe Hasa i jedan član Meklarena pokazali su simptome koronavirusa i trenutno se nalaze u karantinu u Melburnu.

Oni su tamo stavljeni iz predostrožnosti, pa ukoliko se pokaže da su zaraženi koronavirusom postoji šansa da šampionat Formule 1 bude otkazan ili odložen.

“Dva člana našeg tima imala su simptome koronavirusa ovog jutra, mi smo ispratili protokol, testirali ljude i oni se trenutno nalaze u karantinu dok čekamo rezultate”, potvrđeno je za Rojters iz Hasa.

Meklaren je potvrdio da u njihovom timu postoji sličan slučaj i da je ta osoba u karantinu.

“Uskoro će nam stići rezultati pa ćemo znati na čemu smo, a do tada radićemo po normalnom rasporedu”, rečeno je iz Meklarena.

Iz Melburna je rečeno da neće biti zabrane publici, kao i da je sve odrađeno kako bi se Ferariju omogućio dolazak u Australiju i narednog vikenda nas očekuje početak Formule 1 i dolazak oko 300.000 ljudi.

Ukoliko sve bude kao što je zamišljeno.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve