Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Transfer našeg internacionalca: Boljević se preselio u Jermeniju

Iskusni lijevi bek, koji može da igra i na poziciji štopera, nakon sezone u kazahstanskom Tarazu dobio je ponudu iz Jermenije. Boljeviću je istekao ugovor i čekao je novi izazov, a dobre partije preporučile su ga Alaškertu, koji je bio rival Sutjesci prije godinu i po u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope

Dejan Boljević novi je član Alaškerta.

Iskusni lijevi bek, koji može da igra i na poziciji štopera, nakon sezone u kazahstanskom Tarazu dobio je ponudu iz Jermenije.

Boljeviću je istekao ugovor i čekao je novi izazov, a dobre partije preporučile su ga Alaškertu, koji je bio rival Sutjesci prije godinu i po u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Tridesetogodišnji defanzivac je tokom karijere promijenio mnogo klubova. Nosio je dres Mogrena, Petrovca, Teleoptika, Novog Pazara, Smederеva, Čukaričkog i Voždovca, a nastupao je i za slovački Tatran Prešov, Hibernijans sa Malte, te Luč iz Vladivostoka.

Iz Rusije je došao u Budućnost za koju je upisao trideset prvenstvenih utakmica, a za ”plave” je postigao tri gola. Međutim, nakon toga došao je poziv iz Kazahstana, a u tamošnjoj Premijer ligi za Taraz je upisao 18 nastupa i postigao je jedan gol.

Alaškert je trenutno nakon 10. kola treći u Premijer ligi Jermenije.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve