Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Tepeš: Siguran sam da mogu pomoći Petrovcu da bude bolji na svim poljima

Na osnovu partija u kontrolnim utakmicama, a posebno u duelu protiv Budućnosti (1:1), reklo bi se da je Petrovac na dobrom putu da izbori opstanak u elitnom rangu

Pripreme ne moraju da budu mjerilo, ali mogu da nagovijeste u kojoj mjeri se razvija ekipa tokom trenažnog procesa.

Tepeš, Foto: Cdm.me

Na osnovu partija u kontrolnim utakmicama, a posebno u duelu protiv Budućnosti (1:1), reklo bi se da je Petrovac na dobrom putu da izbori opstanak u elitnom rangu.

Na terenu stvari djeluju pozitivno, a sličan iskorak očekuje se i u upravi kluba, gdje funkciju menadžera ima Matija Tepeš, koji će voditi računa o menadžmentu primorskog prvoligaša.

Ovaj 36-godišnji biznismen iz Slovenije i ranije je finansijski pomagao ,,nebesko-plave, a sada je na Skupštini kluba i zvanično dobio ovlašćenje da Petrovac digne na veći nivo kroz svoju oblast. Tepeš ima nove ideje koje želi da sprovede pod Malim brdom.

“Ja sam neko ko obožava fudbal, a Petrovac je interesantan klub. Siguran sam da mogu da pomognem da ovaj kolektiv bude bolji na svim poljima. Prije svega da bude konkurentniji na domaćoj sceni, ali i da dobije evropski šmek. Imam viziju pobratimljenja sa klubovima izvan granica Crne Gore, organizacije međunarodnog turnira pod okriljem UEFA na našem terenu, odigravanje mečeva sa rivalima iz Italije, Slovenije i drugih zemalja iz regiona, pojačavanjem tima sa strancima Postoji još mnogo toga, ali ne želim previše da pričam, već da svi zajedno radimo. Siguran sam da Petrovac može da igra ozbiljnu ulogu u Telekom 1. CFL u narednim godinama”, rekao je Tepeš.

Tepeš je neko ko se razumije u najvažniju sporednu stvar na svijetu, budući da je nekada bio fudbaler, svojevremeno u mlađim selekcijama FK Zemun i drugih beogradskih klubova, a potom i u klubovima u Sloveniji. Rano je završio karijeru i okrenuo se obrazovanju. U njegovom vlasništvu je nekoliko firmi koje se bave pravnim poslovima i konsaltingom u sportu.

Ujedno je i suvlasnik NK Drava Ptuj sa Nastjom Čehom, fudbalskom legendom iz Slovenije.

“Planiram razne projekte u Crnoj Gori, odakle vučem korijene po majci. Ovo je zemlja koja ima toliko potencijala. Ali idem redom, prvo da se efekti moga rada vide u Petrovcu, već sada na proljeće”, ističe Tepeš.

Živi na relaciji Crnogorsko primorje, Podgorica, Beograd, Slovenija. Kada je u Crnoj Gori prati treninge i utakmice Petrovca.

“Trener Vukčević dobro vodi ekipu, ima moju bezuslovnu podršku. Imamo interesantnu ekipu koja će, iskreno se nadam, ostvariti cilj. Kroz prvenstvo jurimo opstanak, a šansu vidimo i u Kupu, gdje smo se plasirali u polufinale. Vjerujem da je pred nama uspješno proljeće, a i budućnost”, zaključio je Tepeš.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve