Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Ten Hag pred Barselonu: Uzbuđen sam

Nema dileme da je predstojeći susret za menadžera Junajteda Erika ten Haga najznačajniji poslije polufinala Lige šampiona iz 2019. sa Totenhemom

Fudbalere Mančester junajteda u četvrtak od 21 čas očekuje revanš meč plej-ofa Lige Evrope sa Barselonom. Poslije prvih 90 minuta u Španiji bilo je 2:2.

Nema dileme da je predstojeći susret za menadžera Junajteda Erika ten Haga najznačajniji poslije polufinala Lige šampiona iz 2019. sa Totenhemom.

“Za mene je tako, prva naredna utakmica je uvijek najveća. Nisam od onih koji gledaju unazad, ja gledam unaprijed. Uzbuđen sam zbog meča sa Barselonom, dva velika tima se sudaraju na Old Trafordu. Sjajna atmosfera, pun stadion, to je najbolje što možete da dobijete”, dodao je Ten Hag.

Junajted je bez trofeja od 2017. godine i poslije meča sa Barselonom, u nedjelju, imaće priliku da na Vembliju, protiv Njukasla osvoje Liga kup.

“Ne radi se o pohvalama, već o trofejima. Imamo priliku, ali fokus mora da bude prvo na Barseloni, na tom meču ne možemo da osvojimo pehar ove nedjelje. Idemo meč po meč, sa istim mentalnim stavom, da svakog dana budemo sve bolje verzije sebe. Kada igrate sa velikanom poput Barselone, morate da igrate najbolje”, zaključio je Ten Hag.

Junajted će nastupiti bez Antonija Marsijala, dok su se Antoni i Hari Megvajer oporavili i biće u kombinaciji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve