Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Stjepčević sportista godine u Tivtu

Gracija Stjepčević je kao član seniorske reprezentacije Crne Gore na Svjetskom seniorskom prvenstvu osvojio peto mjesto u disciplini par i šesto u miks paru. Sa BK Palma je prvak Crne Gore, dok je kao član BK Sokol iz Dubrovnika postigao svjetski rekord u disciplini precizno izbijanje do 18 i 23 godine

Bućar Gracija Stjepčević najbolji je sportista, a Kik boks klub ”Rebel” najbolji je sportski klub Tivta u 2021. godini, odlučili su sportski novinari u tradicionalnoj, 25. akciji Radio Tivta i Sekcije sportskih novinara.

U njihovom izboru, a sve odluke su donesene jednoglasno, najperspektivniji mladi sportista do 14 godina je kik bokser Nemanja Radnjić.

Gracija Stjepčević je kao član seniorske reprezentacije Crne Gore na Svjetskom seniorskom prvenstvu osvojio peto mjesto u disciplini par i šesto u miks paru. Sa BK ”Palma” je prvak Crne Gore, dok je kao član BK Sokol iz Dubrovnika postigao svjetski rekord u disciplini precizno izbijanje do 18 i 23 godine.

Takmičari Kik boks kluba Rebel ove godine su osvojili brojne medalje na domaćim i međunarodnim turnirima, kako u boksu, tako i u MMA sportu. Sa uspjehom su učestvovali na balkanskim kup takmičenjima i internacionalnim profesionalnim revijama, kao i na Evropskom prvenstvu za mlade u Budvi.

Nemanja Radnjić, stipendista Uprave za sport i mlade za 2021. godinu, na šampionatu Evrope za kadete, održanom u Budvi, osvojio je drugo mjesto, a pobjednik je Balkanskog kupa.

Na listi 10 najboljih sportista, pored Gracije Stjepčevića, nalaze se i rukometašica Tara Tomanović, odbojkašica Anja Popović, košarkaš Miloš Krivokapić, stonoteniser Luka Bakić, rukometaš Ivan Čule, džudista Vuk Gogić, jedriličar Ilija Marković, fudbaler Ćetko Manojlović i kik bokser Mihailo Ćulafić.

Posebna priznanja dodijeljena su golferki Radmili Anđus, golferu Goranu Radonjiću, kik bokseru Lazaru Klikovcu, bodi bilderu Đorđu Miljenoviću, kuglašici Dejani Ivanović, košarkašici Valentini Vrcan, karatistkinji Jovani Ćalić, fudbaleru Jasminu Muhoviću, džudisti Stefanu Koviniću, ragbisti Srđanu Popoviću, džudistkinji Milani Stevanović, teniseru Vuku Krstajiću i jedriličaru Nikoli Goluboviću.

Specijalna priznanja dobili su OK Akademija, ŠK Mimoza, BK Palma, džudo klubovi Tivat i Montetatami, košarkaški klubovi Sea Sars, Teodo i Pro basket, Omladinski karate klub Mavaši 2015, JK Delfin, FK Arsenal, ŽRK Tivat, Power lifting klub Natural 100, STK Tivat, RK Partizan 1949 i Ragbi klub Arsenal.

Specijalno priznanje za sportsku manifestaciju dodijeljena je Bokeškom polumaratonu i Jedriličarskom klubu Delfin za organizaciju Evropskog prvenstva, kao i selektoru jedriličarske reprezentacije Ilku Klakoru koji je učestvovao na Olimpijskim igrama.

Nagrade najboljima biće uručene u drugoj polovini januara mjeseca.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve