Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Stigao napadač: Ludogorec predstavio pojačanje pred dolazak u Podgoricu

Hitronogi ofanzivac ima 27 godina, a prethodno je bio član kineskog Pekinga, turskih Akhisara i Čenčebirligija, jedan dio karijere proveo je u Engleskoj, a u domovini je nastupao za Fejnord

Dan uoči dolaska u Podgoricu, Ludogorec je predstavio četvrto pojačanje u ljetnjem prelaznom roku. Riječ je o Elvisu Manuu, Holanđaninu koji igra na poziciji krilnog napadača.

Manu, Foto: Ghanasoccernet.com

Hitronogi ofanzivac ima 27 godina, a prethodno je bio član kineskog Pekinga, turskih Akhisara i Čenčebirligija, jedan dio karijere proveo je u Engleskoj, a u domovini je nastupao za Fejnord.

“Drago mi je što sam se vratio u Evropu. Dolazak u Ludogorec je korak naprijed u karijeri. Vjerujem da ću igrati na visokom nivou. Znam mnogo toga o mojem novom klubu, koji je odlično organizovan i ambiciozan, uvijek ide na pobjedu, a imao je uspjeha i protiv jakih rivala. Kod ofanzivnih igrača je najvažnije da daju golove i asistiraju. Potrudiću se da opravdam očekivanja i pomognem Ludogorecu da ispuni ciljeve. Znam neke od novih saigrača i očekujem da se brzo uklopim u novu sredinu”, rekao je Manu, koji je zadužio zeleni dres sa brojem 10.

Bugarski mediji ne navode da li će najnovija akvizicija ,,lude šume“ putovati sa ekipom u Crnu Goru.

Van stroja definitivno će biti štoper Georgi Terzijev koji se povrijedio u prvenstvenom duelu sa Slafijom iz Sofije. Očekuje se pod Goricom u tandem centralnih bekova zaigraju rumunski igrači – Kozmin Moci i Dragoš Grigore.

Sportski direktor bugarskog prvaka Georgi Karamandžukov saopštio je da se klub definitivno razišao sa Jakubom Švierčukom i Danom Bitonom koji prelaze u poljski Piast Glivice odnoso Makabi Tel Aviv iz Izraela.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve