Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Stefan Savić ubijen nožem u Beogradu

Osvajač bronze na Evropskom prvenstvu u MMA iz novembra 2023. godine je žrtva napada koji se desio u noći između subote i nedelje u centru Beograda.

U Beogradu je rano jutros tragično preminuo Stefan Savić, reprezentativac Srbije u borilački sportovima.

Osvajač bronze na Evropskom prvenstvu u MMA iz novembra 2023. godine je žrtva napada koji se desio u noći između subote i nedjelje u centru Beograda. Na uglu Dunavske i Dobračine Savić je nađen sa ubodnom ranom.

Srpski mediji izvještavaju da je po svjedočenju jednog od očevidaca preminulog Savića napadač ubo u predjelu srca i zatim nastavio i ubo još jednu osobu u blizini.

“Sumnja se da je nepoznati napadač prišao Stefanu i da je ubrzo došlo do sukoba koji se kobno završio, s obzirom da je ubica zario nož mladiću kod srca, tačnije ispod pazuha. Sve se dogodilo nasred ulice. Mladić je pao na pod, a napadač je pobjegao u nepoznatom pravcu, a neko od prolaznika pozvao je Hitnu pomoć koja je ubrzo zbrinula. Mnogo je krvario i nažalost u Urgentnom centru u Beogradu je podlegao povredama i pored svih napora lekara”, saopšteno je nakon ubistva Savića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve