Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Stadion će biti prazan, ali moramo da pobijedimo

Vladimir Jovović je prvi iz mlađe garde stigao do 25 nastupa u najdražem dresu, a protiv Kosova (večeras, 20.45, Podgorica, bez publike) ukoliko bude dobio priliku će zakoračiti ka zlatnom jubiliju, koji se dobija za 50 odigranih utakmica

Debitovao je 17. novembra 2013. protiv Luksemburga na strani (trijumf 4:1), od tada je neizostavan član “hrabrih sokolova”, a sa 24 godine je već stigao do srebrnog jubileja.

Vladimir Jovović je prvi iz mlađe garde stigao do 25 nastupa u najdražem dresu, a protiv Kosova (večeras, 20.45, Podgorica, bez publike) ukoliko bude dobio priliku će zakoračiti ka zlatnom jubiliju, koji se dobija za 50 odigranih utakmica.

Toga je sam svjestan…

“Dres reprezentacije ima neprocjenjivu vrijednost za mene. Da nije bilo određenih grešaka, koje sam pravio tokom karijere, možda bih već sada slavio zlatni jubilej”, rekao je ofanzivac češkog Jabloneca za magazin FSCG, a onda se nadovezao…

“Međutim, nadam se da je ispred mene još puno utakmica i da ću izboriti plasman na veliko takmičenje sa reprezentacijom.”

A san svih je plasman na EURO 2020. godine! Za to su nam potrebni dobri rezultati iz utakmica sa Kosovom i Češkom (10. jun, Olomuc, 20.45).

“Junski ciklus utakmica je mnogo težak, a ujedno jedan je od najvažnijih za nas. Kada igramo na našem stadionu, imamo ulogu favorita i te utakmice moramo da dobijamo”, jasan je eks igrač Sutjeske, Crvene zvezde, Napretka, OFK Beograda i Spartaka iz Subotice…

“Stadion će da bude prazan, ali znamo da ćemo da imamo veliku podršku iz svakom domu naše zemlje. Zbog toga moramo da napravimo drugačiju sliku u glavi i damo sve od sebe da obradujemo sve one koji će nas bodriti širom Crne Gore. Ujedno, dobrim rezultatom protiv Kosova, napravili bismo odličnu uvertiru za duel sa Češkom”, poručio je Jovović.

Kosovo?

“To je kvalitetna reprezentacija, sastavljena od igrača koji nastupaju u jakim evropskim ligama. Ujedno, rezultate koje su ostvarili u posljednje vrijeme (12 utakmica bez poraza) im ulivaju dodatno samopouzdanje. Međutim, pokušaćemo da iskoristimo sve mane na koje nam ukaže stručni štab. Vjerujem da ćemo uz veliki trud i zalaganje doći do dobrog rezultata podvukao je Vladimir Jovović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve