Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Skandal u Pioniru: Kamenjem i stolicama na šampiona ABA lige (VIDEO)

Meč odluke za titulu u ABA ligi i novi plasman u Evroligu odigraće igraju košarkaši Budućnosti Voli protiv Crvene zvezde u Beogradu

Meč odluke za titulu u ABA ligi i novi plasman u Evroligu odigrali su košarkaši Budućnosti Voli protiv Crvene zvezde u Beogradu. Uoči meča došlo je do incidenata.

UŽIVO:

19:43 – “Plavi” ipak na parketu! Nastavak utakmice planiran je za 15 minuta.

19:35 – Košarkaški klub Budućnost Voli obratio se saopštenjem nakon nemilih scena u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Izabranici Jasmina Repeša prošli su kroz pravu torturu u beogradskoj dvorani.

“Kada su igrači krenuli da izlaze iz tunela krenula je totalna histerija i gađanje sa svim mogućim tvrdim predmetima. Kovanicama, baterijama za telefon, kamenjem, punim flašama, djelovima metle, upaljačima, stolicama. Oko 40 navijača je ušlo na teren i došli do klupe KK Budućnost Voli. Isti su pljuvali i fizički napali igrače. Fizički su napadnuti Noris Kol, Erl Klark, Nemanja Gordić. Gordić je gađan stolicom koju je bacio navijač iz partera,” navodi se u saopštenju.

19:36 – Navijačima Crvene zvezde obratio se kapiten Branko Lazić zatražio je da sportski bodre svoj tim i “ne ubacuju predmete na teren”.

19:19 – Navijačima Crvene zvezde obratio se sportski direktor Nebojša Ilić, zatražio je da sportski bodre svoj tim i “ne nasijedaju na provokacije koje oni traže”.

19:17 – Pogledajte kako je izgledao napad na košarkaše Budućnosti Voli.

19:13 – Iz Budućnosti traže pražnjenje dijela dvorane u Beogradu kako bi izašli na parket

19:02 – Trojica igrača Budućnosti povrijeđeni su od udaranja i gađanja navijača Crvene Zvezde

18:47 – Novi skandal. Košarkaši Budućnosti povukli su se u svlačionicu jer bukvalno navijači šetaju po pakretu. Pitanje je hoće li početi meč u 19 sati…

 

18:26 – Nakon što su ušli u dvoranu, naše momke sačekalo je još jedno neprijatno iznenađenje. Na svlačionici je naziv kluba bio napisan i na albanskom jeziku

18:10 Navijači domaćeg tima žestoko su izvrijeđali košarkaše Budućnosti u trenutku kada je njihov autobus stigao ispred dvorane “Aleksandar Nikolić”

Poslije četiri utakmice rezultat je 2:2 u pobjedama, nakon što su oba tima po dva puta slavila pred svojim navijačima.

“Plavi” su u naletu nakon trijumfa u “Morači” i sigurno će sa velikim samopouzdanjem dočekati duel sa timom Milana Tomića.

Ulog je veliki, šansa da se i u sljedećoj sezoni igra u društvu najboljih timova Evrope.

Budućnost ove sezone nije blistala u gostima, ali kada je bilo najpotrebnije je pobjedom u Zagrebu na parketu Cedevite osigurala finalnu seriju. Crnogorski tim u dvorani “Aleksandar Nikolić” ima šansu da upiše još jednu veliku pobjedu i sezonu učini potpuno uspješnom.

Kada su poslednji put slavili na parketu Crvene Zvezde, košarkaši podgoričkog kluba napravili su možda i odlučujući korak ka prvom trofeju regionalnog prvaka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
СрбоЋетник
23.04.2019-00:58 00:58

А јесте ли можда очекивали црвени тепих и цвеће након онаквог дочека у Подгорици? Само је узвраћено гостопримство.