Subota, 4 Februara, 2023
Rubrika:

Simonović i Bulatović ugostili ambasadora Francuske: Uspostavljanje bolje saradnje pred Olimpijske igre

''Tokom sastanka razgovaralo se i o poziciji i angažovanju žena u sportu, položaju paraolimpijskog sporta, kao i regionalnoj saradnji, projektima koji su u toku, kao i o onima koji će tek biti prezentovani javnosti''

Francuska će biti domaćin narednih Olimpijskih igara, a Crnogorski olimpijski komitet marljivo radi da pripremi najbolje uslove za naše sportiste u Parizu.

Tim povodom gost COK-a bio je i ambasador Francuske u Crnoj Gori, Kristijan Timonije.

“Glavna tema razgovora između predsjednika COK-a, Dušana Simonovića, i Njegove ekselencije, Kristijana Timonijea, bila je uspostavljanje saradnje za što bolju pripremu državne i sportske delegacije za odlazak na Olimpijske igre. Stvorena je i mogućnost za saradnju u zajedničkim treninzima tokom priprema za Igre u Parizu. Tokom sastanka razgovaralo se i o poziciji i angažovanju žena u sportu, položaju paraolimpijskog sporta, kao i regionalnoj saradnji, projektima koji su u toku, kao i o onima koji će tek biti prezentovani javnosti. Sastanku su prisustvovali i sportska direktorica Crnogorskog olimpijskog komiteta, Katarina Bulatović, kao i Johan Uhres prvi savjetnik ambasadora, saopšteno je iz COK-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve