Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Senzacionalno prvo poluvrijeme Crne Gore protiv SAD

Reprezentacija Crne Gore nakon 20 minuta igre u Manili vodi 38:37 i napravila je odličnu promociju zemlje koja ima manje košarkaša nego što SAD imaju miliona stanovnika.

Senzacionalno prvo poluvirjeme odigrala je selekcija Crne Gore protiv reprezentacije SAD koja je prva tri meča ostavrila tri ubijedilja trijumfa.

Reprezentacija Crne Gore nakon 20 minuta igre u Manili vodi 38:37 i napravila je odličnu promociju zemlje koja ima manje košarkaša nego što SAD imaju miliona stanovnika.

Crna Gora se od prvog minuta isprsila ispred Amerikanaca i imala najveću prednost 11:4 u prvih pet minuta porve četvrtine, ali su Amerikanci u finišu poluvremena kada je izašao Nikola Vučević sa sedam brzoh poena preokrenuli našu prednost od 18:12 u svoju prednost 19:18.

Vučević je u prvih osam minuta na parketu imao devet poena i osam skokova, a u drugoj četvrtini SAD su uglavnom vodile, ali je Kendrik Peri vije sekunde do kraja donio Crnoj Gori antologijsku prednost na poluvremenu 38:37.

Ipak, najbolji u našem timu u prvih 20 minuta bio je Vučević, koji je postigao devet poena i imao 10 skokova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
jelena
01.09.2023-11:55 11:55

A nemoj dritango da malerises, kako se rodi tako pokvaren i licemjeran. Dq ako te ae CG rijesi i osudi za sva nepocinstva. Otiso da navija za CG veleizdajnik.Najsretniji bi bio da je nema.Ali neces pobjec, stici ce te “ruka pravde” ma u kakvu se misju rupu zavukao. Sram te i stid bilo, jadna ti porodica koju si obescastio

Krsto
02.09.2023-04:18 04:18

Eh kad bi nam komsije Srbijanci vratili barem par kosarkasa koji su porijeklom Crnogorci bili bi mi svjetski prvaci i tukli bi i Amerikance…