Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Senzacija u FA kupu: Šestoligaš izbacio Ipsvič

Šestoligaš Mejdston Junajted plasirao se u osminu finala FA kupa Engleske nakon senzacionalne pobjede nad Ipsvič Taunom u gostima

Nevjerovatan rezultat na Portman Roudu. Šestoligaš Mejdston Junajted plasirao se u osminu finala FA kupa Engleske nakon senzacionalne pobjede nad Ipsvič Taunom u gostima!

Drugoplasirani tim Čempionšipa bio je mnogo bolji tokom utakmice, stalno je napadao, ali njegovi fudbaleri nisu znali da daju gol. Bukvalno. Pokušavali su da loptu nekako uguraju u mrežu, ali nije išlo…

Za razliku od njih amateri su tačno znali šta rade, branili su se i prijetili iz kontri. Dvije su upalile. Izvedene su majstorski. Prvu je iskoristio Lamar Rejnolds u finišu prvog poluvremena.

Domaći fudbaleri krenuli su još žešće u drugom poluvremenu i Đwremi Sarmiento uspio je da izjednači u 56. minutu.

I kad se očekivao preokret domaćih „Traktorista“, uslijedio je novi šok. Još jedna vrhunska kontra gostiju i pogodak Samuela Kornea. Ovog puta je brzonogi Rejnolds bio asistent.

Uslijedila je prava ludnica na tribinama. I domaći i gostujući navijači nisu vjerovali šta gledaju.

Do kraja meča amateri su preživjeli veliki pritisak fudbalera Ipsvič Tauna, golman Brazlac Lukas nekoliko puta je sjajno reagovao i sačuvao pobjedu svom timu.

Senzacionalan rezultat na Portman Roudu: Ipsvič Taun – Mejdston Junajted 1:2!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve