Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Roganović: Želimo protiv Iskre ponoviti partiju iz Petrovca

Zeta je remijima startovala sa Komom i Sutjeskom, a prvi trijumf upisala u srijedu, na gostovanju Petrovcu (2:0). Prilika za drugu uzastopnu pobjedu pruža joj se danas protiv Iskre

Zeta je jedna od četiri ekipe bez poraza nakon tri kola Telekom 1. CFL, a uz Sutjesku (ima meč manje) jedina koja nije primila gol.

Roganović, Foto: Cdm.me

Startovala je remijima sa Komom i Sutjeskom, a prvi trijumf upisala u srijedu, na gostovanju Petrovcu (2:0). Prilika za drugu uzastopnu pobjedu pruža joj se danas protiv Iskre…

“Iskra je još kvalitetnija sa igračima koje je dovela i ima pravo da se bori za mjesto koje vodi u Evropu, što je pokazala i u prethodnim mečevima. Nijesu igrali u srijedu i imali su više vremena za odmor, ali znamo koji nam je cilj i kako da igramo sa njima. Želimo da ponovimo partiju iz Petrovca”, rekao je trener Zete Dejan Roganović.

U Danilovgradu vlada mišljenje da bi meč sa Zetom mogao da bude prekretnica za dalji tok prvenstva.

“Svjesni smo činjenice da idemo na noge renomiranom protivniku koji je u prethodna tri susreta pokazao pravi karakter i kod kuće i na strani, ne primivši gol. Dobro znamo kvalitet Golubovčana, ali i njihove slabosti koje ćemo nastojati da iskoristimo i ostvarimo pozitivan rezultat. Nema dileme, očekuje nas veoma teško gostovanje i velika borba od prvog do posljednjeg minuta. Vjerovatno će nijanse odlučivati, kao i bolja koncentracija”, objektivan je trener Iskre Aleksandar Nedović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve