Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Roganović: Pokazali smo da možemo sa svima da igramo

Naši momci poraženi su od favorita 30:25, na premijeri Mundijala

Crnoj Gori trebaju ovakve utakmice i siguran sam da ćemo u sljedećoj utakmici sa njima ići na pobjedu, kazao je poslije meča sa “furijom” selektor Zoran Roganović.

Naši momci poraženi su od favorita 30:25, na premijeri Mundijala.

“Ostaje malo žal zbog razlike od pet golova na kraju. Mislim da smo u većem dijelu meča bili konkurentni i pokazali da možemo da igramo sa najboljima. Španija jeste među najboljima na svijetu. Probijali smo im zonu 6-0, ali smo imali problema sa odbranom 5-1. Neki ziceri i isključenja u prvom dijelu učinili su da bude minus tri na poluvremenu. Španija je iskusna ekipa koja sve situacije pretvara u svoju korist. Zadovoljan sam igrom, ali od ovog trenutka se koncentrišemo na Iran”, rekao je Roganović za RTCG.

Skupo su naši platili dva rana isključenja Nemanje Grbovića, kao i neopreznost Vuka Lazovića, koji je poslije pogotka za minus jedan, isključen.

“Na ovom nivou vidite što znači svaka lopta. Oni su znali sve to da iskoriste. Mislim da ćemo već u sljedećem meču sa Španijom ići na pobjedu. Trebaju nam ovakve utakmice jer smo pokazali da možemo sa svima da igramo.”

U subotu će “lavovi” igrati protiv Irana, koji je danas pobijedio Čile.

“Nama poslije dosta vremena pripada uloga favorita. Na nama je da u sljedeća dva dana uradimo dobar posao i ne dozvolimo da nas teret favorita optereti. Drago mi je što je Iran sa Veselinom Vujovićem danas osvojimo dva boda. Sigurno nas čeka tvrda utakmica, ulog je veliki. Drago mi je što će oni ući u utakmicu rasterećenije. Nama ostaju dva dana da se povratimo od poraza jer svaki ostavlja ožiljke, ali je sada fokus na sljedeću utakmicu”, zaključio je Zoran Roganović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve