Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Ranijeri kandidat za klupu Sampdorije?

Vjeruje se da je Ranijeriju ponuđen ugovor do kraja sezone vrijedan milion eura (+ bonusi), a ukoliko Sampdorija izbjegne ispadanje u Seriju B, saradnja bi se automatski produžila

Uprava Sampdorije u potrazi je za novim trenerom nakon što je Euzebio Di Frančesko dobio otkaz.

Foto: FOX Sports

Prvi čovjek kluba iz Đenove je želio na klupi vidjeti Đenara Gatuza, ali je bivši strateg Milana odbio ponudu da preuzme kormilo ekipe Sampdorije.

Ubrzo nakon toga su se pojavile informacije da bi na klupu Sampdorije mogao Klaudio Ranijeri, ali navijači i dalje “prizivaju” Đuezepa Jakinija.

Čini se, međutim, da im se želja neće ispuniti jer sada italijanski mediji pišu da je postizanje dogovora sa Ranijerijem jako blizu i da je upravo on prvi favorit za klupu Sampdorije.

Navodno se Ranijeri sastao sa čelnicima Sampdorije. Ishod sastanka je navodno bio pozitivan i sada je Ranijeri na korak do novog angažmana.

Vjeruje se da je Ranijeriju ponuđen ugovor do kraja sezone vrijedan milion eura (+ bonusi), a ukoliko Sampdorija izbjegne ispadanje u Seriju B, saradnja bi se automatski produžila.

Podsjetimo, Sampdoria je u prvih sedam kola Serije A pretrpjela šest poraza i posljednja je na tabeli sa svega tri osvojena boda.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve