Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Radovi u završnoj fazi: Pola miliona eura uloženo u rekonstrukciju stadiona u Baru

Predsjednik Raičević je istakao da Opština Bar ostaje posvecena stvaranju neophodnih uslova za razvoj sporta i rekreacije u Baru, te da je u pitanju jedna od ključnih oblasti života za kvalitetan razvoj djece, zdravlje svih gradjana, ali i profesionalni razvoj sportista

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević danas je sa menadžmentom “Sportsko-rekreativnog centra” Bar posjetio glavni gradski stadion gdje su u toku intenzivni radovi na finalizaciji rekonstrukcije glavnog fudbalskog terena, atletske staze i tribine.

Stadion u Baru, Foto: Cdm.me

U pitanju je najveca investicija u sportsku infrastrukturu u Baru u posljednjih 10 godina, od preko pola miliona eura.

Predsjednik Raičević je istakao da Opština Bar ostaje posvecena stvaranju neophodnih uslova za razvoj sporta i rekreacije u Baru, te da je u pitanju jedna od ključnih oblasti života za kvalitetan razvoj djece, zdravlje svih gradjana, ali i profesionalni razvoj sportista.

Foto: Cdm.me

Nakon zavrsetka rekonstrukcije atletske staze, pristupilo se postavljanju preko 2000 sjedišta na tribinama, po prvi put od postojanja gradskog stadiona. Radovi su u završnoj fazi na ugradnji novog busena na glavnom gradskom stadionu, što prati i moderan sistem drenaže i automatskog navodnjavanja.

Kada radovi budu okončani, gradjani i posjetioci Bara imaće mogućnost da koriste ove sadržaje, u skladu sa novim pravilima i bezbjednosnim standardima i praksama modernih sportskih kompleksa.

foto: CdM

Finansiranje radova obezbijedjeno je zajedničkim sredstvima Opštine Bar, Fudbalskog saveza Crne Gore i Crnogorskog olimpijskog komiteta.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve