Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Radonjić: Cijele sezone smo se borili za prednost domaćeg parketa

''U formi smo u kakvoj jesmo. Moramo da budemo svjesni svega i da pokušamo da budemo bolji. I protivnik se nešto pita na terenu''

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić kazao je da se njegov tim cijele sezone borio kako bi imao prednost domaćeg parketa u plej ofu.

To je na kraju bilo ključno da sa 2:1 u seriji eliminišu Cedevita Olimpiju i plasiraju se u finale ABA lige.

“Kao što sam rekao u najavi čitave sezone smo se borili za prednost domaćeg terena i zbog toga smo došli u ovu poziciju. Iskoristili smo to na najbolji mogući način. Idemo sada u finale. Sama utakmica sa naše strane u intervalima nekim jako dobra, neke stvari su bile drugačije u nekim periodima, ali ne smijemo da zaboravimo da se radi o jako kvalitetnom protivniku. Morali smo da ostanemo u fokusu. Sada ulazimo u neki drugi ritam i mečeve protiv Partizana. U formi smo u kakvoj jesmo. Moramo da budemo svjesni svega i da pokušamo da budemo bolji. I protivnik se nešto pita na terenu. Cedevita je pokazala da je napadački vrlo kvalitetna ekipa. Jako je značajno što smo uspjeli da izdržimo sve nalete”, rekao je Radonjić.

Ističe da će do petka, kada počinje finalna serija, analizirati rivala.

“Nisam dovoljno pratio mečeve protiv Budućnosti, bio sam kocentrisan na naše probleme i na mečeve protiv Cedevite. Bio je fokus na nama i kako da dođemo do finala. Nismo pravili analizu konkretniju, ona će biti u narednim danima”,poručio je crnogorski stručnjak.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve