Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Prodato 30.000 karata za meč Srbija – Crna Gora

Bodrenja neće izostati ni na gostujućem terenu, jer će vjerni navijači Crne Gore biti smešteni u specijalnom sektoru poznatom kao "kavez", što je bila praksa i u Podgorici tokom prethodnih mečeva.

Očekuje se da podrška navijača bude neizostavan faktor, budući da je do utorka ujutru već prodato oko 30.000 ulaznica, a ovaj broj bi mogao da se značajno poveća kako dan odmiče.

Bodrenja neće izostati ni na gostujućem terenu, jer će vjerni navijači Crne Gore biti smešteni u specijalnom sektoru poznatom kao “kavez”, što je bila praksa i u Podgorici tokom prethodnih mečeva.

Očigledno je da su se navijači željno priželjkivali priliku da podrže svoju reprezentaciju, posebno nakon što su morali da gledaju sa strane zbog kazne koja ih je sprečila da prisustvuju utakmici protiv Mađarske u Beogradu.

Svi sanjaju o tome da će slijedećeg ljeta, na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, Srbija biti među 24 zemlje učesnice.

Ovo takmičenje bi bilo posebno značajno jer je prošlo 24 godine otkako se naša zemlja takmičila pod ovim imenom na tako prestižnom takmičenju. Sada, momci iz reprezentacije nose teret odgovornosti da ostvare važnu pobjedu i obraduju sve one koji vjeruju u njih.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve