Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Primorac čeka moćni Solnok: Moraće u bazenu da dokažu da su bolji

Prvi meč zakazan je za sjutra u Budvi, dok je revanš šestog marta u Mađarskoj. Ne treba trošiti riječi da je Solnok veliki favorit u ovom dvomeču

Fantastična partija protiv Egera i prolaz u osminu finala Evrokupa veliki je podvig, a mladu četu koju sa klupe predvodi Sandro Sukno sada očekuje dvomeč sa izuzetno moćnim rivalom Solnokom.

Prvi meč zakazan je za sjutra u Budvi, dok je revanš šestog marta u Mađarskoj. Ne treba trošiti riječi da je Solnok veliki favorit u ovom dvomeču.

Na klupi sjedi Živko Gocić, a kapicu mađarskog predstavnika nose Filip Filipović, Gojko Pijetlović, Radomiš Drašović, Viktor Nađ, Adam Nađ.

I zbog toga ova dva meča u redovima kotorskog kluba vide kao odličnu priliku da mladi momci još jednom pokažu sav svoj potencijal.

– Solnok je veliki favorit u ovom dvomeču. Međutim, kao i uvijek do sada, insistiraćemo na tome da nas kvalitetniji rival u bazenu ubijedi da je bolji, jasno je poručio legendarni vaterpolista.

Solnok je jedan od glavnih favorita za osvajanje drugog po jačini evropskog takmičenja, ali su Marko Gopčević i drugovi spremni da daju sve od sebe. Nakon dolaska reprezentacije iz Roterdama Primorac je kompletan i silno motivisan.

– Dueli sa ekipom, koja po kvalitetu i sastavu tima zaslužuje mjesto u Ligi šampiona, biće idealna prilika za mladu ekipu koju vodim da napravi korak naprijed, stekne veliko iskustvo i potvrdi ogroman potencijal koji definitivno ima, poentirao je Sandro Sukno.

U ostalim mečevima osmine finala Evrokupa sastaju se: Sabadelj Mediterani, Barselona Mladost Zagreb, Novi Beograd
– Vuljagmeni, OSC Pa d’Eks, Sintez Dinamo Moskva, Radnički Kragujevac – Strazbur, Turkoan Crvena zvezda.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve