Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Pozajmica iz Slovana: Boris Cmiljanić prešao u Zlate Moravce

Prvi dio sezone je proveo u Admiri iz Austrije, a drugi će u Slovačkoj, ali ne u Slovanu – Boris Cmiljanić je pozajmljen ekipi Zlate Moravce

Za Slovan iz Bratislave je potpisao u januaru 2018, ali zbog jake konkurencije nikada nije dobio pravu šansu (15 utakmica, jedan gol), pa je morao da ide na pozajmice…

Cmiljanić, Foto: Slovanpositive.com

Prvi dio sezone je proveo u Admiri iz Austrije, a drugi će u Slovačkoj, ali ne u Slovanu. Boris Cmiljanić je pozajmljen ekipi Zlate Moravce.

Dvadesettrogodišnji napadač će biti važan šraf u novom timu u borbi za opstanak. Zlate Moravce se nakon 20 kola nalaze na 9. mjestu sa 23 boda.

“Radi se o kompletnom napadaču koga smo željeli još ljetos. Nije bilo lako da realizujemo transfer, jer je trebalo da ostane u Admiri do ljeta, ali smo uspjeli”, rekao je direktor kluba Marek Ondrejka.

Bivši centarfor Budućnosti, PSV II, Hueske i Levantea je jesenas za Admiru odigrao osam utakmica i postigao jedan gol, ali ga je povreda spriječila da ostavi bolji utisak.

“Austrija je bila pozitivno iskustvo, ali nažalost povrijedio sam se i to me je zaustavilo. Drago mi je što sam se vratio u Slovačku, želim da pomognem timu da ostvari ciljeve”, rekao je bivši mladi reprezentativac, koji je poentirao.

“Poznajem ligu i klub, trener je insistirao na mom dolasku, tako da osjećam da su pozitivni mjeseci ispred mene”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve