Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Povratak Grbovića i Vujovića, debi Stankovića

U okviru EHF sedmice, izbranici selektora Vlada Šole treniraće u Podgorici, a za 2. novembar planirana je i prijateljska utakmica protiv Rumunije.

Rukometna reprezentacija Crne Gore kreće u pripreme za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj, a selektor Vlado Šola je pozvao 22 igrača za prijateljsku utakmicu sa Rumunujom,

„Lavovi“ će se okupiti narednog ponedjeljka, prvi put od kraja aprila i završetka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj.

U okviru EHF sedmice, izbranici selektora Vlada Šole treniraće u Podgorici, a za 2. novembar planirana je i prijateljska utakmica protiv Rumunije.

Na spisku naših rukometaša nalazi se i jedan debitant, a u pitanju je srednji bek Leotara Vladimir Stanković.

U nacionalni tim nakon oporavka od povrede vraća se pivot Nemanja Grbović, a među „lavovima“ je ponovo srednji bek Stevan Vujović. I Grbović i Vujović posljednje nastupe u dresu sa državnim grbom upisali su na Svjetskom prvenstvu u januaru.

Na spisku nema Boža Anđelića koji je bio jedan od nosilaca igre “Lavova” na posljednja dva prvenstva.

Biće to početak uigravanja za učešće na EHF Euro u Njemačkoj, gdje će Crna Gora u januaru naredne godine u Minhenu za protivnike u grupi imati Island, Mađarsku i Srbiju.

Spisak Šole za pripremni period:

Golmani: Nebojša Simić, Nikola Matović i Haris Suljević.

Krila: Miloš Vujović, Aleksandar Bakić, Mirko Radović, Luka Radović i Vojislav Vukić.

Pivoti: Vuk Lazović, Nemanja Grbović, Miodrag Ćorsović i Mihailo Šćekić.

Bekovi: Vasilije Kaluđerović, Miloš Božović, Arsenije Dragašević, Radojica Čepić, Božidar Simić, Stevan Vujović, Branko Vujović, Stefan Čavor, Risto Vujačić i Vladimir Stanković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve