Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Podgorička publika na oproštaju od Evrolige: U “Moraču” stiže Efes!

Dobru uvertiru "Plavi" su napravili prije dva dana u Istanbulu kada su pružili jak otpor Fenerbahčeu i izgubili tek su samom finišu (76:67).

Košarkaši Budućnost Volija večeras u “Morači “dočekuju turski Anadolu Efes u 28. kolu Evrolige.

Foto: Euroleague.net

Ovo će ujedno biti i posljednji evroligaški meč u “Morači” ove sezone, a Budućnost će imati veoma težak zadatak da se pobjedom zahvali vjernim navijačima.

Dobru uvertiru “Plavi” su napravili prije dva dana u Istanbulu kada su pružili jak otpor Fenerbahčeu i izgubili tek su samom finišu (76:67).

”Nakon utakmice sa Fenerbahčeom, koja nam je ulila veliku dozu samopouzdanja, čeka nas težak meč protiv još jedne ekipe iz Top 4. Efes je izuzetna ekipa, pogotovo napadački gdje su sigurno jedna od najboljih ekipa Evrolige. Ovo će biti veoma važna utakmica za obije ekipe, za Efes zbog pozicije na tabeli, a za nas posljednja utakmica pred plej-of ABA Lige i posljednja utakmica na domaćem terenu u Evroligi. Želimo da se pokažemo u što boljem svijetlu, da damo sve od sebe kako bi ubilježili još jednu pobjedu pred svojim navijačima”, reako ej plejmejker Budućnsti Nemanja Gordić.

Utakmica Budućnost-Efes poči nje u 20 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve