Srijeda, 15 Maja, 2024
Rubrika:

Pele operisan: Uklonjen tumor

Brazilski mediji su potvrdili da se velikan fudbala sada uspješno oporavlja i da nije životno ugrožen. Na društvenim mrežama Pele se obratio javnosti

Edson Arantes do Nasimento Pele (80) operisan je u subotu, po mnogima najboljem fudbaleru 20. vijeka je uklonjen tumor na debelom crijevu.

Brazilski mediji su potvrdili da se velikan fudbala sada uspješno oporavlja i da nije životno ugrožen. Na društvenim mrežama Pele se obratio javnosti.

– Želim svima da se zahvalim na porukama podrške. Zahvaljujem se bogu što se osjećam dobro, kao i doktorima Fabiju i Migelu što su se brinuli za moje zdravlje. Prethodne subote sam bio podrvrgnut operaciji debelog crijeva koja je za cilj imala da ukloni sumnjivu leziju. Tumor je identifikovan na testovima od prošle sedmice. Srećom, navikao sam da sa vama proslavljam velike pobjede. I u ovaj meč ću ući sa osmjehom na licu, kao i optimizmom i radošću zbog toga što sam okružen porodicom i prijateljima, poručio je Pele.

Tokom karijere postigao je više od 1.000 golova, a jedini je trostruki šampion svijeta. Međunarodni olimpijski komitet ga je izabrao za zvanično najvećeg sportistu 20. vijeka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve