Srijeda, 22 Maja, 2024
Rubrika:

Peđa Mijatović ne zna što je bilo Tumbakoviću, vjeruje da bi SFRJ bila najbolja

“Nijesam osoba koja žali za stvarima iz prošlosti, ali da smo ostali zajedno, vezali bi tri, četiri velika takmičenja i uz veliku dozu sreće, vjerovatno bi osvojili neku titulu”, kazao je Mijatović o mogućnostima igrača koji su u Čileu osvojili trofej u omladinskoj konkurneciji

Predrag Mijatović je u velikom intervjuu za BBC kazao da bi SFRJ bila sigurno šampion nekog velikog takmičenja.

“Nijesam osoba koja žali za stvarima iz prošlosti, ali da smo ostali zajedno, vezali bi tri, četiri velika takmičenja i uz veliku dozu sreće, vjerovatno bi osvojili neku titulu”, kazao je Mijatović o mogućnostima igrača koji su u Čileu osvojili trofej u omladinskoj konkurneciji.

Prokomentarisao je i nedavna dešavanja u našoj selekciji i odlazak Ljubiše Tumbakovića.

“Nijesam razgovarao sa glavnim akterima te situacije, ali vidim da su mediji puni te priče svaki dan. Znam koliko i vi, ali uskoro ću razgovarati i sa Savićevićem i sa Tumbakovićem. Volio bih da čujem obije strane prije nego što donesem sud”, objašnjava Mijatović.

On nema dilemu da je igrao za najveći klub na svijetu – Real Madrid.

“Poštujem sve velike klubove u Evropi, ali san svakog kada počne da se bavi fudbalom je da obuče dres Reala jednog dana. Ko kaže da nije tako, vjerovatno baš i ne govori istinu. Real je najveći klub koji nosi i ogroman pritisak, to igrači moraju da shvate čim dođu”, kaže nekadašnji napadač kraljevskog kluba.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve