Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Predrag Mijatović priželjkuje Partizan na finalnom turniru Evrolige

Mijatović je otkrio da priželjkuje Partizan u Kaunasu i da bi radije tim Želimira Obradovića vidio u borbi za osvajanje Evrolige.

Nekadašnji as podgoričke Budućnosti Predrag Mijatović u karijeri je igrao i za Partizan i za Real i sa nestrpljenjem očekuje peti meč dva nekadašnja šampiona Evrope.

Mijatović je otkrio da priželjkuje Partizan u Kaunasu i da bi radije tim Želimira Obradovića vidio u borbi za osvajanje Evrolige.

“Što se tiče košarkaške utakmice, iskreno se nadam da se neće dogoditi ono što se desilo na prošloj utakmici u Madridu, kada je u posljednjim minutima došlo do incidenta. Mislim da je Partizan možda i previše kažnjen, jer su suspendovani igrači od vitalnog značaja za ekipu, što se pokazalo i na utakmicama u Beogradu. Konkretno mislim na Kevina Pantera, koji je pokazao da sam može da riješi utakmice u posljednjim sekundama. Vidim da će on biti u timu, što je odlična vijest, ali će sigurno biti komplikovano. Mislim da je Real, poslije dva poraza, shvatio šta treba da uradi protiv Partizana i da će sada biti jako teško. Svakako će biti neizvesno. Bez obzira što igraju dva tima u kojima sam igrao i  što mi je srce podeljeno, ako bih morao da biram koga bih volio da prođe dalje, onda je to svakako Partizan”, naveo je Mijatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve