Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Pantović: Prvi metak me koštao rezultata

Jelena Pantović je u disciplini vazdušni pištolj 10 metara ostvarila rezultat od 534 kruga

Crnogorska predstavnica na Olimpijskim igrama u streljaštvu Jelena Pantović kaže da nije imala sreće na nastupu na OI i da je prvi metak koštao boljeg rezultata.

Ona je u disciplini vazdušni pištolj 10 metara ostvarila rezultat od 534 kruga.

– Zadovoljna sam cjelokupnom Olimpijadom. Mečom baš nijesam zadovoljna toliko. Nije bilo dobro pucanje, nisam uhvatila dobar ritam od početka i prvi metak me je koštao boljeg rezultata. Kasnije je bilo bolje, ali sa vremenom sam kasnila. Zadovoljna sam što me nije ponijela atmosfera, što nijesam imala trenu i nijesam imala pritisak od takmičenja i Olimpijade i vidjela sam greške koje sam pravila, akoje nijesam vidjela na drugim takmučenjima, tako da ču se truditi da to ispravim i sigurna sam da ću u narednom periodu ostvarivati bolje rezultate nego sada, kazala je ona za RTCG.

Pantović ističe da nije bilo nervoze.

– Nije bilo nervoze. Male su nijanse u pitanju. Takav je sport. Ubila sam 8,9, a da sam ubila 9,0 to bi bio jedan krug, ovako je bilo dva kruga. Prvi metak je bio jako loš on je bio 7,9. taj prvi metak me malo poremetio. Kasnije sam uhvatila bolji ritam, ali to me je poremetilo da ostvarim bolji reziltat. Takav je sport,. nijanske su u pitanju. Nijesam imala sreće, istakla je Pantović.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve