Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Orlando ne može bez Vučevića, Dejvis i Džejms nose Lejkerse

Los Anđeles Lejkersi kao gosti su savladali Memfis 109:108, iako su Grizlisi imali povoljnu situaciju u samom finišu meča

Košarkaši Orlanda poraženi su na gostovanju Indijani 111:106 iako su bili blizu prvog trijumfa u gostima.

Foto: CBS Sports

Meč u Indijanapolisu obilovao je preokretima i može se reći da je bio pravi rolerkoster, ali se u finišu Indijana bolje snašla, a očigledno da je Orlandu mnogo nedostajao crnogorski as Nikola Vučević koji je van terena zbog povrede.

Kod pobjednika najbolji je bio Domantas Sabonis sa 25 poena uz devet skokova i četiri asistencije. Na drugoj strani Evan Furnije sa 26 i Ajzak sa 25 poena i devet skokova držali su goste u igri. Indijana ima 9-6, a Orlando 6-9.

Los Anđeles Lejkersi kao gosti su savladali Memfis 109:108, iako su Grizlisi imali povoljnu situaciju u samom finišu meča.

Ključan za pobjedu Lejkersa bio je Entoni Dejvis koji je u devet poena i preokrenuo na, ispostaviće se nedostižnih 109:105.

Pored Dejvisa koji je meč završio sa 22 poena, uz četiri skoka, po tri asistencije i ukradene lopte i pet blokada, najistaknutiji ipak je bio Lebron Džejms sa 30 poena, uz lošiji šut za tri poena 2/9. Dodao je i šest skokova i četiri asistencije, a bitnu rolu odigrao je i Radžon Rondo sa 14 poena, šest asistencija i pet skokova.

Na drugoj strani čak tri igrača sa 20+ poena. Morant 26, Krauder 21 i Džekson 20.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve