Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Odluka: Maske obavezne u NBA ligi

Očekuje se da zvaničan period treninga počne osmog maja, a NBA je spremila niz pravila koja se tiču bezbijednosti sportista. Prije početka timskog rada, svi igrači proći će detaljna medicinska testiranja i provjere, što se ne tiče samo testiranja na korona virus

Košarkaši u NBA ligi moraće da nose maske od momenta kada izađu iz svojih domova, do klupske dvorane i u svim timskim prostorijama, osim na košarkaškom terenu.

Lebron, Foto: Lakers.com

Očekuje se da zvaničan period treninga počne osmog maja, a NBA je spremila niz pravila koja se tiču bezbijednosti sportista. Prije početka timskog rada, svi igrači proći će detaljna medicinska testiranja i provjere, što se ne tiče samo testiranja na korona virus. Ispitaće se i njihovo opšte zdravstveno stanje i sposobnost da se nakon duge pauze vrate radu.

Svi klupski službenici biće u obavezi da nose rukavice i maske na poslu. Moraće da održavaju fizičku distancu u odnosu na igrače od tri metra.

Takođe, klubovi će biti u obavezi da do osmog maja otvore novu zvaničnu službu, sa pozicijom direktora održavanja higijene.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve