Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Novi angažman: Dašić se seli u Katar

Podgoričanin visok 207 santimetara, jedan od atletski najdominantnijih igrača u posljednjoj deceniji na ovim prostorima, u dijelu sezone za nama igrao je za hrvatski Šibenik. Prethodno je, u sezoni 2018-19, nastupao za ABA ligaša iz Dalmacije, tim Zadra

Vladimir Dašić, naš dugogodišnji reprezentativac, ove jeseni mogao bi zaigrati za Al Sad, klub iz glavnog grada Katara Dohe.

Dašić, Foto: Pobjeda.me

Podgoričanin visok 207 santimetara, jedan od atletski najdominantnijih igrača u posljednjoj deceniji na ovim prostorima, u dijelu sezone za nama igrao je za hrvatski Šibenik. Prethodno je, u sezoni 2018-19, nastupao za ABA ligaša iz Dalmacije, tim Zadra.

Dašić je u Šibeniku bio jedan od ključnih igrača, imao je učinak od 10,4 poena, osam skokova i 3,5 asistencija po utakmici.

Iza igrača koji je još u sezoni 2004-5 igrao za Budućnost u Evrokupu, je bogata internacionalna karijera. Nastupao je za Real Madrid, Gran Kanariju, rimski Virtus, ljubljansku Olimpiju, Metalac iz Valjeva, kiparsku Larnaku i turski Bešiktaš. Na egzotičnoj košarkaškoj destinaciji u Aziji Dašić bi mogao biti ključni predvodnik tima i u potpunosti iskazati kvalitet i talenat.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve